Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

MOBESE'ye bu görüntü takıldı

MOBESE'ye bu görüntü takıldı

GÜNDEM Haberleri

MOBESE kayıtlarına göre, çarşaf giymiş bir kadın olaydan önce kültür merkezine giriyor ve patlamadan önce telefonda 3 kişiyle konuşuyor

Suruç'ta 32 kişinin öldüğü saldırıda kullanılan patlayıcının Rus yapımı TNT olduğu öğrenildi. Bombalı vahşetin ardından MOBESE görüntülerini inceleyen polisin önemli ipuçlarına ulaştığı belirtildi. Güvenlik birimleri canlı bombanın olay yerine geldiği zaman bu kişinin gözcüleri olabilecek kişi veya kişiler olduğunu dikkate alarak çalışmalarını sürdürüyor.
nbsp;
PATLAMA ANINDA 27 GSM AKTİFTİ
MOBESE kameralarındaki görüntülere göre, çarşaf giyen ve kadın olduğu sanılan kişinin kültür merkezine girdiği görülüyor. Ancak bombayı patlatanın bu kişi olup olmadığı netleştirilmedi. İstihbarat kaynaklarına göre, DAEŞ mensubu olduğu düşünülen canlı bombanın gözlemcisi olduğu düşünülüyor. İstihbarat kaynakları patlama anında bölgedeki GSM kayıtlarında 27 aktif konuşma kaydı tespit etti. Söz konusu telefon görüşmeleri mercek altına alındı.
nbsp;
ÖZEL EKİP GİTTİ
İstihbarat kaynakları, numaralardan en az birinin gözcü pozisyondaki kişiye ait olabileceğini belirtiyor. Kullanılan patlayıcının ise Rus yapımı TNT olduğu belirlendi. Konuyla ilgili Ankara'dan da özel bir ekip Şanlıurfa ya gönderildi. (Yeni Şafak)








UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...