Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Patlamada ölen anne ve oğlunun cenazesi Bursa'ya getirildi

/ Kaynak: İHA
Patlamada ölen anne ve oğlunun cenazesi Bursa'ya getirildi

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Suruç'takiterör saldırısında hayatını kaybeden anne ve oğlunun cenazesi Bursa'ya getirildi!

Suruç'ta 32 kişinin öldüğü patlamada hayatını kaybeden Bursalı Ferdane Kılıç ve oğlu Nartan Kılıç'ın cenazesi geniş güvenlik tedbirleri altında Acemler Merkez Gasılhanesi'ne getirildi.


Tabutları sıra ile indirilen ana oğul için kısa bir türen düzenlendi. Ferdane Kılıç'ın cenazesini kadınlar, oğlu Nartan'ın tabutunu ise erkekler omuzladı. Sloganlar ve zılgıtların atıldığı törende bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Ayakta durmakta zorlanan baba Metin Kılıç ise taziyeleri kabul etti.


Acılarının çok büyük olduğunu ifade eden HDP Bursa Eş Başkanı Kezban Dumlu, bundan önce ve sonra yapılmış bütün katliamların hesabını soracaklarını belirtip, sağduyu çağrısında bulundu.


Patlamadan yaralı olarak kurtulan Sinem Kılıç'ın ise Bursa'ya geldiği fakat gasılhanedeki törene katılamadığı öğrenildi. nbsp;

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...