Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ortalığı kana bulayacaklardı!

Ortalığı kana bulayacaklardı!

GÜNDEM Haberleri

Esenyurt İlçe Emniyet Müdürlüğüne saldırı düzenleyecekleri öne sürülen terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması üyesi 6 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şubesi ekipleri, Esenyurt'ta terör örgütünün gençlik yapılanması YDG/H üyesi olduğu belirtilen bir grubun Irak'ın kuzeyindeki PKK kamplarına düzenlenen hava saldırılarına misilleme amacıyla İlçe Emniyet Müdürlüğüne silahlı saldırı yapmak istediği bilgisine ulaştı.
Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, grubun bulunduğu evin etrafında önlem aldı. Saldırı için akşam saatlerinde sokağa çıktığı öne sürülen 6 şüpheli düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.
Bazılarının üzerinde terör örgütünün dağ kadrosunun giydiği kıyafetler bulunan şüphelilerin üst aramasında, 1 tabanca, çok sayıda mermi, molotofkokteyli, havai fişek ve bir havai fişek rampası ele geçirildi.
Gözaltına alınan şüpheliler sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü yerleşkesine götürüldü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...