Kandil'e uyku yok! En kapsamlı operasyon geliyor...

Kandil'e uyku yok! En kapsamlı operasyon geliyor...

GÜNDEM Haberleri

Diyarbakır 8. Ana Jet Üs Komutanlığından havalanan savaş uçakları, önceki gece Irak'ın kuzeyindeki PKK ve Suriye'deki IŞİD hedeflerine bomba yağdırdı.

Çukurca'daki Gezgintepe Üs Bölgesinde konuşlu 40 kilometre menzile sahip fırtına obüsleri de PKK'nın kamplarını vurdu. Dün de Diyarbakır'daki üste hareketli saatler yaşandı. 22 F-16 savaş uçağı daha takviye olarak bölgeye gönderildi. Günde 3 kez Suriye ve Irak sınır hattı sürekli gözlem altında tutuluyor. Askerî yetkililer, son 10 yılın en kapsamlı operasyonuna hazırlanıldığını aktardı. F-16 savaş uçağı pilotlarına 'Vur' emri verildi. Suriye sınır hattında ise, sessizlik hakim. Mehmetçiğin gelişmeleri anlık olarak değerlendirdiği sınırda, üzerinde uçaksavarların yer aldığı zırhlı araçlarla sürekli devriye atılıyor. Obüslerin namluları da Suriye tarafına çevrili. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...