DHKP-C'nin avukatı, şehidi savunan vatandaşı böyle tekmeledi

/ Kaynak: İHA
DHKP-C'nin avukatı, şehidi savunan vatandaşı böyle tekmeledi

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Polisle çatışırken öldürülen DHKP-C üyesi Günay Özarslan'ın ailesi ve avukatlarının adliye önünde açıklama yapmasına polis izin vermedi.

Bağcılar'da terör operasyonu sırasında polisle girdiği çatışmada öldürülen DHKP-C üyesi Günay Özarslan'ın ailesi ve avukatlarının adliye önünde açıklama yapmasına polis izin vermedi. Çıkan gerginlik sırasında şehitleri savunan bir vatandaş, bir avukat tarafından tekmelendi. O anlar böyle kameraya böyle yansıdı. Bağcılar'da polisle girdiği çatışmada öldürülen terörist Günay Özarslan'ın ailesi ve avukatları açıklama yapmak için Çağlayan'da bulunan İstanbul Adliyesi'ne geldi. Polisler hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını belirten teröristin ailesi ve avukatlar adliye önünde basın açıklaması yapmak istedi. Ancak polis ekipleri, gruba adliyenin karşısındaki meydanda açıklama yapmaları konusunda uyardı.
DHKP-C'nin avukatı, şehidi savunan vatandaşı böyle tekmeledi
Polisini uyarılarını dikkate almayan avukatlar ve aile yakınları pankart açarak açıklama yapmak istedi. Bunun üzerine polis ekipleri grubu kalkanlarla meydana doğru itekledi.
DHKP-C'nin avukatı, şehidi savunan vatandaşı böyle tekmeledi

AVUKAT ŞEHİTLERİ SAVUNAN VATANDAŞI TEKMELEDİ nbsp;
Polis ekipleriyle avukatların tartışması esnasında bir vatandaş olayın yaşandığı yere geldi. Burada şehitleri savunucu sözler sarf eden vatandaşa grup tarafından tepki gösterildi. Grubun tepkisi artınca, vatandaş polis ekipleri tarafından alandan uzaklaştırılmak istendi. Ancak vatandaş, alandan çıkartıldığı sırada cübbeli bir avukat tarafından tekmelendi. O anlar İHA kameralarına an ve an yansıdı. Tekmeleme sonrası avukata, "Avukat tekme atmaz" diye uyarıda bulunuldu. nbsp;
##tgvideo##


GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...