Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Batman'da faciadan dönüldü, asker son anda fark etti!

/ Kaynak: İHA
Batman'da faciadan dönüldü, asker son anda fark etti!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

7. Jandarma Komando Tabur Komutanlığı'na ayrılan yol güzergahına terör örgütü tarafından konulan bomba son anda fark edilerek fünye ile patlatıldı.

Batman'ın Sason ilçesinde bulunan 7. Jandarma Komando Tabur Komutanlığı'na ayrılan yol güzergahına terör örgütü tarafından konulan bomba son anda fark edilerek fünye ile patlatıldı. Edinilen bilgiye göre, 7. Jandarma Komando Tabur Komutanlığı yol güzergahında, el yapımı 18 kilogram TNT ile güçlendirilmiş bomba tespit edildi. Güvenlik kuvvetlerinin dikkati üzerine tespit edilen telsiz düzeneğine bağlı olduğu tespit edilen bomba üzerine bölgede geniş güvenlik önlemleri alındı. Çevre güvenliğinin alınmasının ardından Batman'dan gelen bomba imha uzmanları incelemelerini yaptı. Yapılan incelemelerin ardından patlaması durumunda büyük bir faciaya yol açacak olan bomba düzeneği fünye ile patlatılarak etkisiz hale getirildi.Bombayı askeri karargah yoluna koyan teröristlerin yakalanması için bölgede geniş çaplı çalışma başlatıldı.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...