Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şemdinli'de askere silahlı saldırı

/ Kaynak: AA
Şemdinli'de askere silahlı saldırı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Saldırı sonrası ilçe merkezinde yapılan operasyonda, saldırıyla bağlantılı olduğu değerlendirilen 7 kişi gözaltına alındı

Piyade Uzman Çavuş Ziya Sarpkaya'nın, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde yüzü maskeli terörist tarafından şehit edildiği saldırı sonrası geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Kara Kuvvetleri Komutanlığı 34'üncü Hudut Tugay Komutanlığında görevli Sarpkaya'nın, Şemdinli merkezindeki bir banka şubesinden para çekmek istediği sırada bir teröristin silahlı saldırısı sonucu şehit edilmesinin ardından ilçede büyük bir hareketlilik yaşandı.

Yüzü maskeli teröristin kaçtığı belirlenen Beşevler ve Yayla mahallelerine, çok sayıda asker ve özel harekat polisinin katılımıyla operasyon düzenlendi.

Sikorsky ve kobra tipi helikopterlerin de havadan destek verdiği operasyonda, bazı evlerde arama yapıldı. Operasyonda, saldırıyla bağlantılı olduğu değerlendirilen 7 kişi gözaltına alındı.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...