Dışişleri Bakanlığından Pakistan'a taziye mesajı

/ Kaynak: İHA
Dışişleri Bakanlığından Pakistan'a taziye mesajı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Dışişleri Bakanlığı, Pakistan'ın Rajanpur ve Keşmir bölgelerinde meydana gelen seller sonucunda hayatını kaybedenler için taziye mesajı yayımladı.

Dışişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, "Pakistan'ın Rajanpur ve Keşmir bölgelerinde meydana gelen seller sonucunda, son bilgilere göre 100'e yakın kişinin hayatını kaybettiğini ve selden etkilenen bölgelerdeki çok sayıda kişinin evlerini terk etmek zorunda kaldığını üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz" denildi.


Açıklamada, "Sel felaketinde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, merhumların yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyor; sel felaketinden etkilenenlerin yaralarının en kısa zamanda sarılmasını temenni ediyoruz. Pakistan halkının acısını yürekten paylaşıyor, bu acı olay vesilesiyle dost ve kardeş Pakistan Hükümetiyle güçlü dayanışma duygularımızı yineliyoruz" ifadelerine yer verildi.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...