Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Van'da çatışma: 2 terörist öldürüldü

/ Kaynak: DHA
Van'da çatışma: 2 terörist öldürüldü

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Van'ın Çatak ilçesinde PKK'lı teröristler ile jandarma arasında çıkan çatışmada 2 terörist öldürüldü

Van'ın Çatak İlçesi'nde bir grup PKK'lı tarafından İlçe Jandarma Komutanlığı ile İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne roketatarlı ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Çıkan çatışmada ilk belirlemelere göre 2 PKK'lı ölü olarak ele geçirilirken, bir kişi de ayağından yaralandı.

2 TERÖRİST ÖLÜ ELE GEÇİRİLDİ

Saldırı, saat 20.30 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan İlçe Jandarma Komutanlı'ğı ile yaklaşık 1 kilometre uzağında bulunan Adnan Menderes Mahallesi'nde bulunan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne eş zamanlı olarak yapıldı. Roketatar ve uzun namlulu silahlarla yapılan saldırıya nöbetteki asker ve polisler tarafından anında karşılık verildi. İlçe merkezinde çıkan çatışmada ilk belirlemelere göre 2 PKK'lı ölü ele geçirilirken, bir kişi de ayağından hafif şekilde yaralandı.

OPERASYON BAŞLATILDI

Jandarma karakolu ve emniyet müdürlüğüne saldırının ardından hava destekli operasyon başlatıldı. Karanlıktan yararlanıp kaçmaya çalışan PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi için kobra helikopterlerin desteği ile başlatılan operasyon devam ediyor.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...