HDP'li vekilin yerine şehidin adı yaşayacak

HDP'li vekilin yerine şehidin adı yaşayacak

GÜNDEM Haberleri

Suriye sınırında görev yaparken IŞİD kurşunuyla şehit olan astsubay Mehmet Yalçın Nane'nin ismini memleketinde yaşayacak.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Nane'nin isminin doğum yeri olan Arıl Mahallesi'ndeki Celal Doğan Bulvarı'na verileceğini söyledi.
Bu talebin Nane ailesinin yanı sıra birçok vatandaştan da geldiğini belirten Fatma Şahin, değişiklik talebini Belediye Meclisi'ne sunacakları haberini sosyal medya hesabından duyurdu. nbsp;
Şahin kent dışında olduğu için vekaleten görevi yürüten Osman Toprak ise Doğan'ın isminin her yerden silineceği iddialarını yalanladı. Celal Doğan'ın Gaziantep'e 15 yıllık hizmeti olduğuna değinen Toprak, "Meclisimizden bir karar alınırsa Celal Doğan'ında bu kararı anlayışla karşılayacağını, hatta memnun olacağını düşünüyorum" dedi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...