Diyarbakır'da komando taburuna hain saldırı!

/ Kaynak: DHA
Diyarbakır'da komando taburuna hain saldırı!

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Diyarbakır'ın Hani İlçesi'nde bulunan 3'üncü Jandarma Komando Tabur Komutanlığı'na PKK'lılar tarafından saldırı düzenlendi.

Hani İlçe merkezindeki Hükümet Konağı karşısında bulunan 3'üncü Jandarma Komando Tabur Komutanlığı'na saat 16.00 sıralarında teröristler tarafından iki ayrı noktadan saldırı düzenlendi. Askeri birliğin giriş kısmı ile Sağlık Ocağı Caddesi'nin üst kısmında bulunan nöbet kulübesine, önce roketatarla saldıran PKK'lılar, daha sonra da uzun namlulu silahlarla ateş açtı. Nöbet kulübesinde bulunan askerlerin de anında karşılık vermesi üzerine kısa süreli çatışma çıktı. Yoğun ateş altında kalan PKK'lılar, daha sonra kırsal alana kaçarak kayıplara karıştı. Ölen ve yaralananın olmadığı saldırı sonrası kaçan PKK'lıların yakalanması amacıyla hava destekli operasyon başlatıldı.
nbsp;

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...