PKK'nın kamyon yaktığı karayolu 26 saat sonra açıldı

/ Kaynak: DHA
PKK'nın kamyon yaktığı karayolu 26 saat sonra açıldı

GÜNDEM Haberleri  / DHA

PKK'nın kamyon yaktığı Erzurum- Ardahan karayolu 26 saat sonra yeniden ulaşıma açıldı.

Erzurum-Ardahan karayolunun Şenkaya ilçesi Değirmendere mevkisinde 4 Ağustos günü saat 16.00'da bir grup teirörist yol kesti. Yolu trafiğe kapatarak durdurdukları araçlardaki yolcu ve sürücülere örgüt propagandası yapan teröristler, daha sonra 2 kamyon ile 1 otomobili ateşe vererek yaktılar. Olayın duyulması üzerine kaçan PKK'lıların yakalanması için bölgede askeri operasyon başlatılırken, Erzurum-Ardahan karayolunun, Erzurum'un Oltu ilçesi ile Ardahan'ın Göle ilçesi arasındaki bölümü, güvenlik nedeniyle trafiğe kapatıldı. nbsp;

Erzurum-Ardahan karayolunda teröristlerin ateşe verdiği araçlar, olay yerine gelen çekici yardımıyla Karıncadüzü karakoluna çekildi. Yolda güvenlik tedbirlerinin alınmasının ardından Erzurum-Ardahan karayolu bugün saat 18.00'da yeniden ulaşıma açıldı. Yolun kapalı olması nedeniyle Şenkaya ilçesinin Akşar beldesinde Jandarmanın beklettiği araçlar da haraket etti.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...