HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

PKK terörü sorulunca Kürkçü'nün yüzü kızardı

Kaynak:
PKK terörü sorulunca Kürkçü'nün yüzü kızardı

GÜNDEM Haberleri  / 

HDP'li vekil Ertuğrul Kürkçü, canlı yayına bağlandığı BBC'de, PKK terörü ile ilgili sorulan sorular yüzünden oldukça zor anlar yaşadı.

Asker, polis ve sivil olmak üzere her gün kalleşçe saldırılar düzenleyen PKK terör örgütü, HDP'li vekiller tarafından bütün çağrılara rağmen bir türlü kınanmadı ve HDP tarafından tepki görmedi.

"PKK'YI NEDEN KINAMIYORSUNUZ"

İngiliz BBC World'un spikeri Zeinab Badawi canlı yayında ağırladığı Ertuğrul Kürkçü'ye,"Hemen her gün terör eylemlerine imza atan ve 23 askeri şehit eden PKK'yı neden kınamadıklarını" sordu.

YÜZÜ KIZARDI, TER DÖKTÜ

Bunun üzerine Ertuğrul Kürkçü, barış sürecinin sekteye uğradığını ve bir an önce devam etmesi gerektiğine yönelik bir açıklama yaptı. Sorusuna cevap alamayan muhabir ısrarla "PKK'yı kınamayacak mısınız" dese de Ertuğrul Kürkçü oralı olmadı. Kürkçü'nün kaçamak cevaplarına dikkat çeken BBC spikeri bunun üzerine "Barış istiyoruz diyorsunuz ama PKK saldırılarını kınamıyorsunuz. Bu şekilde barış mümkün mü" dedi. Ertuğrul Kürkçü, BBC spikerinin zor soruları karşısında kızardı, adeta ter döktü.

PKK terörü sorulunca Kürkçü'nün yüzü kızardı

GÜNDEM
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...