Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Öcalan, Kandil ve HDP'nin tutumundan rahatsız...

Öcalan, Kandil ve HDP'nin tutumundan rahatsız...

GÜNDEM Haberleri

Kamu Güvenliği Müsteşarı Dervişoğlu'nun HDP ile yaptığı görüşmede İmralı'nın son olaylar için "Herkese yönelik sert eleştirileri var" dediği öne sürüldü.

Kamu Güvenliği Müsteşarı Muhammet Dervişoğlu'nun HDP ile yaptığı görüşmede İmralı'nın son olaylar için "Herkese yönelik sert eleştirileri var" dediği öne sürüldü. Al Jazeera'nin haberine göre HDP heyeti İmralı adasına gitme talebini Kamu Güvenliği Müsteşarı Dervişoğlu'na iletti. İddiaya göre heyet bu talebe bir cevap alamadı ancak Müsteşar Dervişoğlu ile yapılan görüşmede Öcalan'ın sağlık durumununa iyi olduğu bilgisi alındı. Devlet yetkilileri, Öcalan'ın gelinen son nokta ile ilgili değerlendirmelerini de kısaca HDP heyetine aktardı. Öcalan'ın "Herkese yönelik sert eleştirileri" olduğu, çözüm sürecinde bu noktaya gelinmemesi gerektiğini düşündüğü bu yüzden de "bu gidişatı önleyemeyen herkese eleştiriler" yönelttiği Baluken ve Önder'e aktarıldı. Bu görüşmeden sonra hemen ertesi sabah HDP Eş Başkanı Selahattin Demirtaş'ın Brüksel'e gittiği iddia edildi. Demirtaş'ın nbsp;Brüksel'de KCK yetkilileri, eski DEP milletvekilleri Zübeyir Aydar ve Remzi Kartal ile bir araya gelmesi bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...