Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

PKK'lı teröristler Ağrı'da petrol istasyonuna saldırıp kaçtı

/ Kaynak: AA
PKK'lı teröristler Ağrı'da petrol istasyonuna saldırıp kaçtı

GÜNDEM Haberleri  / AA

PKK mensubu teröristlerce akaryakıt pompasının ateşe verildiği saldırıda, petrol istasyonunda büyük çapta hasar meydana geldi.

Taşlıçay ilçesinde terör örgütü PKK mensupları, Taşlıçay Belediye Başkanı İsmail Taşdemir'in petrol istasyonuna saldırı düzenlendi.

Alınan bilgiye göre, Şentürk Uzun Mahallesi'nde Başkan Taşdemir'e ait petrol istasyonuna dün gece saatlerinde gelen teröristler, bir işçiyi rehin aldıktan sonra akaryakıt pompasını ateşe verdi. Teröristler, işçiyi bir süre sonra serbest bıraktı.

Çevredekilerin bildirmesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı. Güvenlik güçlerince saldırının ardından kaçan teröristlerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Başkan Taşdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, istasyona gelen 5 teröristin bir işçiyi etkisiz hale getirip, pompalardan çektikleri mazot ve benzini pompaların üzerine ve alana dökerek ateşe verdiğini belirtti.

Taşdemir, "Burada çalışan elemanımızı da alıp götürüyorlar. Elemanı bir süre götürüyorlar sonra serbest bırakıyorlar, tehdit ediyorlar. 'Burası AKP'ye çalışan bir petroldür. Siz burada çalışamayacaksınız. Burayı sizin başınıza yıkacağız' diyorlar" diye konuştu.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...