İstanbul'da o viyadükler bakıma alınıyor

/ Kaynak: İHA
İstanbul'da o viyadükler bakıma alınıyor

GÜNDEM Haberleri  / İHA

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Şişli-Mecidiyeköy viyadüklerinde bakım-onarım çalışması başlatıyor.

10 Ağustos'ta başlayacak çalışmalar nedeniyle E-5 karayolu 01.00-05.00 saatleri arasında kademeli olarak çift yönlü trafiğe kapatılacak. Trafik akışı Mecidiyeköy Meydanı'ndan sağlanacak.
Şişli-Mecidiyeköy viyadüklerinde bakım, onarım ve derz yenileme çalışmaları yapılacak. E-5 karayolu üzerinde yapılacak derz değiştirme ve bakım çalışmaları ilk etapta Topkapı yönünde yapılacak. 10 Ağustos'ta başlayacak çalışmalar 20 Ağustos'ta tamamlanacak. İkinci etap çalışmaları 20 Ağustos ile 30 Ağustos tarihleri arasında Boğaziçi Köprüsü yönünde olacak. Çalışmaların son etabı ise 30 Ağustos-10 Eylül tarihlerinde metrobüs yolu güzergahında yapılacak.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Fen İşleri Daire Başkanlığı Altyapı Hizmetleri Müdürlüğü'nün yapacağı çalışmalar trafik yoğunluğunun en az olduğu 01.00-05.00 saatleri arasında gerçekleşecek.
Çalışma bölgelerinde E-5 karayolu çift yönlü ulaşıma kapatılacak. Trafik akışı geliş ve gidiş yönlerinde Mecidiyeköy Meydanı'ndan sağlanacak.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...