Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sırrı Süreyya Önder'e IŞİD tepkisi

/ Kaynak: İHA
Sırrı Süreyya Önder'e IŞİD tepkisi

GÜNDEM Haberleri  / İHA

İbrahim Öztürk; "Adıyaman ve Besni'de IŞİD'e katılım var ve sempatizanı çok" diyen HDP Milletvekili Sırrı Süreyya Önder'e sert tepki gösterdi.

Adıyaman Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, Adıyaman ve Besni ilçesinde tarihin her döneminde vatanına sevdalı insanların yaşadığını terör örgütleri ve Radikal gruplara katılım söz konusu olmadığını söyledi.

Başkan ibrahim Öztürk, "Geçtiğimiz günlerde HDP Ankara milletveki Sırrı Süreyya Önder'in Adıyaman ve Besni ilçemizle ilgili önyargılı ve tamamen şehrin huzurunu bozmaya yönelik provakatif ve gerçekdışı söylemleriyle manipüle ederek Adıyaman özelde de Besni gençlerini hedef göstererek terör örgütlerine, ÖSO ve IŞİD gibi örgütlere katılmayla itham etmiştir. Huzur şehri Adıyamanımızın ve Besni'nin tertemiz, vatanına milletine bağlı ve kardeşliğin hakim olduğu şehrimizde böyle radikal gruplarla ilişkilendirmek kimsenin haddi değildir. Adıyaman insanı, ancak vatanı ve ay yıldızlı bayrağı söz konusu olduğu zaman hazır ve nazır olur. Gerçeklikten uzak olan bu tavırlarıyla Sırrı Süreyya Önder ne yapmak istediğini ve ne dediğini bilmiyor.

Söyledikleri ve ithamları ancak terör örgütü PKK'nın yapmış olduğu terör faaliyetlerinde olur. nbsp; Şehrimizin huzuru bozmaya yönelik gerçekdışı söylemler kimsenin haddine değildir" dedi.
nbsp;

Öztürk, "Adıyaman huzur şehridir, ilimizi karıştırmak isteyen ve provakatif söylem ve eylemlerde bulunanlara her zaman karşı durmuş barış ve kardeşlik şehridir. Besni'mizde bu tür oluşumların barınmasına fırsat verilmeyen ender yerlerden biridir. Terörün barınmadığı ve hücre yapılanmalarının olmadığı yerlerden birisi Besni ilçemizdir. Bu sebeple kim gelirse gelsin Adıyaman'da ve özelde Besni'mizde terör yerine huzur ve kardeşliğin hakim olduğunu göreceklerdir. nbsp;

Sırrı Süreyya Önder ve bütün herkes şunu bilsin ki, halk olarak biz IŞİD'i de, PKK'yı da terör örgütü olarak görüyoruz. Bütün terör örgütlerini ve terörist faaliyetleri lanetliyoruz. Devletimiz güçlüdür. Bütün terör unsurlarının nerede barındığını ve terörist faaliyetlerin yapılıp yapılmadığı çok iyi bilmektedir. Devletimizin, nbsp; hükümetimizin çalışmaları ve gayretleri ile er ya da geç bu ülkeye huzur barış ve kardeşlik gelecektir. Kardeşliğe halel getirecek davranışta bulunanlar hüsrana uğrayacaktır" ifadelerini kullandı.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...