Sultanbeyli'de öldürülen teröristlerin fotoğrafları

Sultanbeyli'de öldürülen teröristlerin fotoğrafları

GÜNDEM Haberleri

Sultanbeyli Fatih Polis Merkezi'ne saldıran iki terörist yaşanan çatışma sonrası ölü olarak ele geçirildi.

Saldırı sonrası kaçan saldırganlardan biri Hakdiyen Sokak üzerinde bir evin bahçesinde sıkıştırıldı. Uzun süren çatışma sonrasında terörist bomba hazırlarken bombanın patlaması sonucu hayatını kaybetti. Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı yaptığı incelemelerden sonra cenaze Adli Tıp Kurumu aracına alınarak morga kaldırıldı.
Ölü olarak ele geçirilen teröristin saklandığı yerde yaşanan patlama nedeniyle evlerin camları kırıldı. Bir evin ise bahçe duvarı yıkıldı. Evde yere yatarak beklediklerini söyleyen ev sahipleri ise çok korktuklarını belirtti.

3-4 DEFA PATLAMA OLDU, ÇOCUKLAR ÇOK KORKTU

Bir mahalle sakini, "İşe gitmek için hazırlanıyordum. Evden bir çatışma sesi duyduk. Perdeyi açtığımda polisler korkmayın. Dışarıya çıkmayın. Her şey kontrol altında dediler. Daha sonra 3-4 defa patlama oldu. Evin camları kırıldı. Eve mermiler isabet etti. Çocuklar çok korktu. Bizde yan odaya geçerek olayların bitmesini bekledik" dedi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...