Tişörtü bile hazırdı...

Tişörtü bile hazırdı...

GÜNDEM Haberleri

Şırnak Beytüşşebap'ta sikorsky tipi helikoptere PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit düşen Acar'ın askerliğin bittiğini gösteren tişörtü bile hazırdı

Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi'ndeki 8'inci Jandarma Komando Alayı'nda yaptığı vatani görevini tamamlayan ve tezkeresini alan Denizlili er Doğan Acar, terhis olan ve izne giden askerleri taşıyan sikorsky tipi helikoptere PKK'lı teröristler tarafından uzun namlulu silah ve roketatarlarla yapılan saldırıda şehit düştü. Terhis olan evlatlarının gelmesini beklerken, Aile ve Sosyal Politikalar Denizli İl Müdürü Ahmet Altın ile Denizli Merkez Komutanı Kurmay Albay Hasan Hüseyin Ataner'den, şehit olduğu haberini alan ev kadını anne Fatma Acar gözyaşlarına boğuldu.


Acı haberi alan anne Fatma Acar, sinir krizi geçirdi. Anne Acar'a ilk müdahale sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Bu sırada eve gelen market işletmecisi baba Mehmet Acar, "Allah belalarını versin" dedi. Ağabey Şahin Acar ise baygınlık geçirdi, yere düşmesini kendisini tutan arkadaşları önledi. Sağlık ekipleri ağabey Acar'a da müdahale etti.
nbsp; nbsp;
KALDI 7 GÜN BİTANESİ
Askere gitmeden önce hatlı minibüste çalıştığı belirtilen şehit Acar'ın Denizli'ye 10 kilometre mesafedeki Akkale Mahallesi'ndeki, Türk bayrağı asılan evi taziye ziyaretine gelenlerin akınına uğradı. Ailesinin iki çocuğundan biri olan, askerliğinin bittiğini göstermek için yaptırıp giydiği ve ön tarafında "94/3 tertip, gösteri bitti", arkasında ise ismi ve Denizli'nin plakası ile "Hani bitmezdi" yazan tişörtle çektirdiği fotoğrafı Facebook'taki sayfasında paylaşan Doğan Acar'ın şehit haberi yürekleri dağladı. Şehit erin Facebook'taki sayfasında bir süre önce de kız arkadaşına hitaben, "Kaldı 7 gün bitanesi sana kavusmama 7 gün kaldı" yazılı bir paylaşımda bulunduğu da dikkat çekti. Şehit Acar'ın bu paylaşımı üzerine arkadaşları da, "Gel çabuk hayırlısıyla bekliyor seni" diye yazdı. Şehit Acar'ın cenezisinin Şırnak'ta yapılacak törenin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Denizli'ye gönderileceği belirtildi.

Milliyet

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...