Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Konsolosluğa saldıran teröristle ilgili çarpıcı ayrıntı

Konsolosluğa saldıran teröristle ilgili çarpıcı ayrıntı

GÜNDEM Haberleri

ABD İstanbul Konsolosluğu'na düzenlenen saldırıda yaralı olarak yakalanan Hatice A. DHKP-C davasından uzun yıllar cezaevinde kalmış.

Sarıyer'deki ABD İstanbul Konsolosluğu'na düzenlenen silahlı saldırıda yaralı olarak yakalanan kadın saldırgan Hatice A.'nın uzun süre DHKP-C davasından cezaevinde kaldığı öğrenildi. Sabah saatlerinde Sarıyer İstinye'de bulunan ABD Konsolosluğu'na düzenlenen silahlı saldırıda yer alan 2 saldırgandan biri kaçarken 51 yaşındaki Hatice A. saklandığı apartman boşluğunda polis tarafından kuşatıldı. Bu sırada açılan ateş sonucu yaralanan A.'nın yaralanma ve yakalanma görüntüleri de ortaya çıktı. nbsp;


KALP RAHATSIZLIĞI VAR
Ambulansla Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan saldırganın kalp rahatsızlığı olduğu için kalp cerrahisi ve ortopedi servisinde tedavisinin devam ettiği öğrenildi. Saldırganın aynı zamanda hemşire olduğu ancak görev yapmadığı belirtildi. Polis ekipleri hastane önünde yoğun güvenlik önlemi aldı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...