Ölen teröristin üzerinden bu kimlik çıktı!

Ölen teröristin üzerinden bu kimlik çıktı!

GÜNDEM Haberleri

Sultanbeyli'de bulunan Polis Merkezi'ne saldırı düzenleyen teröristlerden birinin üzerinden 1990 doğumlu Ayhan Gükçe'ye ait kimlik çıktı.

Sultanbeyli'de 3'ü polis 10 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan canlı bomba saldırısını PKK'nın gerçekleştirdiği belirtildi. Gece yapılan canlı bomba saldırısından sonra sabah inceleme yapan polislere ateş açan teröristlerden ikisi de öldürüldü.
Beytüşşebap nüfusuna kayıtlı Teröristlerden birinin üzerinden Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesi nüfusuna kayıtlı, 1990 doğumlu Ayhan Gükçe'ye ait kimlik çıktı.
Bomba yüklü aracı duvara çarptırdı
Bazı görgü tanıkları, 01.00 sıralarında düzenlenen saldırıda, PKK'lı canlı bomba saldırganının kullandığı bomba yüklü aracı polis merkezinin duvarına çarparak patlattığını kaydettiler.
20'inci canlı bomba saldırısı
Türkiye'de bu zamana kadar, PKK, DHKP-C, El Kaide ve IŞİD örgütleri tarafından 19 canlı bomba saldırısı düzenlendi. Canlı bomba eylemlerinin sonucunda sivil ve askerler olmak üzere toplamda 119 kişi hayatını kaybetti, 1087 kişi yaralandı. Sultanbeyli'deki olayda ise sadece saldırıyı düzenleyen canlı bomba Ayhan Gükçe öldü

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...