Sultanbeyli saldırısını o örgüt üstlendi

Sultanbeyli saldırısını o örgüt üstlendi

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Sultanbeyli'de Polis Karakolu'na düzenlenen bombalı intihar saldırısı "Halk Savunma Birliği" adlı bir örgüt tarfından üstlenildi.

nbsp;İstanbul Sultanbeyli'de dün gece Fatih Polis Karakolu'na düzenlenen bombalı intihar saldırısıyla başlayan ve bugün olay yeri incelemesi yapan polislere yönelik uzun namlulu silahlarla ateş açılmasıyla devam eden saldırılar, "Halk Savunma Birliği" adlı bir örgüt adına açılan twitter hesabından atılan mesajlarla üstlenildi. nbsp;
nbsp;
Örgüt adına atılan twitter mesajlarında şu ifadelere yer verildi.
nbsp;
"Sultanbeyli Fatih Polis Merkezi'ne birimlerimiz tarafindan fedai eylem ve sonrasinda saldiri düzenlenmiştir.
nbsp;
Fedai eylem ve sonraki saldirimizda 3 ozgurluk savascimiz sehit olmuştur" denildi.
nbsp;
ADIMLAR DERGİSİNE YÖNELİK SALDIRIYI DA ÜSTLENMİŞTİ
nbsp;
Halk Savunma Birliği adlı örgüt, daha önce de İBDA-C örgütüne yakınlığıyla bilinen Adımlar dergisinin Kağıthane'deki bürosuna yönelik 26 Mart 2015'de gerçekleştirilen ve bir kişinin yaşamını yitirdiği bombalı saldırıyı üstlenmişti. 'Saldırıların süreceği' tehdidinde bulunan örgüt, 7 Haziran'da aynı hesaptan atılan "Tüm katliamcılar ordunuzu toplayın! Tetikçilerinizi toplayın! Geliyoruz demiştik!" tweet'ine atıf yaptı.
nbsp;
Sultanbeyli saldırısını o örgüt üstlendi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...