Hain saldırı güvenlik kamerasında

/ Kaynak: AA
Hain saldırı güvenlik kamerasında

GÜNDEM Haberleri  / AA

Muş'ta bir astsubay ile iki uzman çavuşun yaralanmasına yol açan terör saldırısının görüntüleri güvenlik kameralarına yansıdı.

Varto Jandarma Komutanlığı'nda görevli uzman çavuşlar Erkan Akyüz ve Ertuğrul Demir ile Astsubay Faruk Arı'nın, altı gün önce mesai çıkışında evlerine giderken uğradıkları silahlı saldırı, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Görüntülerde, olay günü İlçe Jandarma Komutanlığı civarında ve saldırının gerçekleştiği sokakta araçla keşif yapan teröristlerin, saldırının düzenlendiği saatte askerlerin gelmesini bekledikleri, daha sonra askerlere ateş edip olay yerinden uzaklaştıkları görülüyor.

Uzman çavuşlar Erkan Akyüz ve Ertuğrul Demir ile Astsubay Faruk Arı, 4 Ağustos günü mesai çıkışında evlerine giderken uğradıkları silahlı saldırıda yaralanmış, Astsubay Arı Varto Devlet Hastanesinde, uzman çavuşlar Demir ve Akyüz ise Muş Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştı.

##tgvideo##

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...