Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şırnak'ta polis servisine bombalı saldırı düzenledi

Şırnak'ta polis servisine bombalı saldırı düzenledi

GÜNDEM Haberleri

Şırnak'ta Emniyet Müdürlüğü'ne ait personel servis otobüsüne teröristler tarafından Karayolları Kavşağı'nda bombalı saldırı düzenlendi.

Bombanın otobüsün geçişinden saniyeler sonra patlaması olası bir faciayı önledi, ölen ya da yaralanan olmadı. Patlamada otobüste hafif hasar meydana gelirken, çevredeki ev ve işyerlerinin camları kırıldı.


Şırnak Emniyet Müdürlüğü'ne ait personel servis otobüsüne bugün saat 19.300 sıralarında PKK'lılar tarafından karayoluna tuzaklanan bomba ile saldırı düzenlendi. Polis servis otobüsünün Karayolları Kavşağı'ndan geçişi sırasında su kanalı altına yerleştirilen bomba uzaktan kumanda ile infilak ettirildi. Patlama şans eseri otobüsün geçisinden saniyeler sonra gerçekleşmesi nedeniyle faciadan dönülürken, saldırıda ölen ya da yaralanan olmadığı belirtildi. Otobüsün şoförü hasar meydana gelen aracını durdurmadan Emniyet Müdürlüğü'ne kadar götürdü. Patlamanın şiddetiyle çevrede bulunan ev ve iş yerlerinin camları kırıldı.


SİLAH SESLERİ nbsp;


Saldırının ardından Şırnak'ta PKK'lıları etkisiz hale getirmek için geniş çaplı operasyon başlattı. Polis ekipleri sık sık anons yaparak bölgedeki halkın evlerine çekilmesini istedi. Operasyonun yapıldığı bölgede sık sık silah sesleri duyuldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...