HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Lice'de askere polise eşzamanlı saldırı

Kaynak: İHA
Lice'de askere polise eşzamanlı saldırı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Diyarbakır'ın Lice İlçesi'nde PKK'lı iki grup tarafından, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı'na eş zamanlı saldırıda bulunuldu.

Saldırının ardından olay yerinden araçla uzaklaşan bir grup, ilçe merkezinde kaza yaptıktan sonra aracı bırakarak kırsal alana doğru kaçmaya başladı. Diğer grup ile güvenlik güçleri arasında ise çatışma çıktı. İlçede çatışma sürüyor.


Diyarbakır'ın Lice İlçesi'nde sabah saatlerinde PKK'lı iki grup tarafından aralarında yaklaşık 300 metre mesafe bulunan İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı'na roketatar ve uzun namlulu silahlarla eş zamanlı saldırı düzenlendi.


Can kaybının yaşanmadığı saldırının ardından PKK'lı bir grup, geldikleri araca binerek olay yerinden uzaklaştı. Grup, ilçe merkezinde bulunan Atatürk Çarşı Merkezi'nde kaza yaptı.

Lice'de askere polise eşzamanlı saldırı


Daha sonra araçtan inen grup, hızla kırsal alana doğru kaçmaya başladı. Diğer grup ile güvenlik güçleri arasında ise çatışma çıktı. Yoğun ateş seslerinin geldiği ilçede, şiddetli çatışma sürerken, güvenlik güçlerine havadan skorsky tipi helikopterler de destek veriyor. nbsp;
Öte yandan, ilçe merkezine çok sayıda zırhlı araç ve özel harekat polisleri sevk edildi. İlçede, esnaf kepenk kapatırken, vatandaşlar evlerine çekildi.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...