- Kurum'dan çok net seçim mesajı
20 dakika önce

Kurum: İstanbul'un yeniden dirilişini, yeniden yükselişini başlatacağız

İBB Başkan adayı Murat Kurum, Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metrosu açılışında konuştu. Kurum, "İnşallah hep birlikte İstanbul'un bu 5 yıllık kırgınlığını, bu 5 yıllık üzgünlüğünü 31 Mart akşamı bitirecek, İstanbul'un yeniden dirilişini, yeniden yükselişini başlatacağız." dedi.
 - Bakan Bayraktar'dan son dakika açıklaması
30 dakika önce

Bakan Bayraktar'dan İliç'teki faciada kaybolan işçiler hakkında açıklama

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar, Erzincan İliç'te 36 gün önce meydana gelen ve 9 işçinin kayıp olduğu madene ilişkin açıklamalarda bulundu. Hedefin bayrama kalmadan kayıp işçileri bulmak olduğunu belirten Bayraktar, "Netice alacağımıza inanıyoruz" dedi. Bayraktar ayrıca halk sağlığını ve çevreyi tehdit edecek bir olumsuzluk olmadığı bilgisini de paylaştı.
 - Aracından inerken öldürdü, bir de başında beklemiş
36 dakika önce

Sokak ortasında kanlı pusu! Öldürdüğü husumetlisinin başında beklemiş

Kocaeli'nin Dilovası ilçesinde husumetlisini vuran şüphelinin, cinayetin ardından tabanca ile bir süre başında beklediği ortaya çıktı. Vurulan şahıs ise hastanede hayatını kaybetti.
 - Sıcaklık düşüyor, kar yağışı geliyor
47 dakika önce

İstanbul'a kış geri geliyor! Sıcaklık keskin düşecek, birçok kente kar yağacak

Balkanlardan gelen soğuk hava yurt genelinde sıcaklıkları düşürecek, İstanbul'da gündüz 8, gece ise 1 dereceye kadar inecek. Birçok kentte kar yağışı ve sağanak beklenirken, Meteoroloji'den 3 kente turuncu, 6 kente ise sarı kodlu uyarı geldi.
 - Ünlü iş insanı son yolculuğuna uğurlandı
51 dakika önce

Gebze'deki patlamada hayatını kaybetmişti! Ünlü iş insanı son yolculuğuna uğurlandı

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde fabrikada meydana gelen patlamada hayatını kaybeden Kar Grup’un Yönetim Kurulu Başkanı Osman Üçüncü, Pendik’te düzenlenen cenazenin ardından son yolculuğuna uğurlandı.
 - MSB, SOLOTÜRK'ün Çanakkale uçuşunu paylaştı
56 dakika önce

Her saniyesi nefes kesiyor! MSB, SOLOTÜRK'ün Çanakkale uçuşunu paylaştı

Milli Savunma Bakanlığı, SOLOTÜRK'ün 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümü dolayısıyla gerçekleştirdiği gösteri uçuşunun görüntülerini yayınladı.
 - Erdoğan'ın hedefinde 6'lı Masa liderleri var
1 saat 14 dakika önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6'lı Masa göndermesi: Hani liderleri, Meclis'e bile giremediler

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara Mamak'ta toplu açılış töreninde açıklamalarda bulundu. 6'lı Masa liderlerine gönderme yapan Erdoğan "Ne oldu 6'lı Masa? Hani liderleri... Meclis'e girebildiler mi? Ama biz Meclis'teyiz..." dedi.
 - Özgür Özel 'montaj' dedi ama...
1 saat 18 dakika önce

Özgür Özel 'montaj' dedi ama... 'Tayyip Erdoğan'a oy var mı' diye sorunca...

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, dün Antalya Gazipaşa'daki halk buluşmasının ardından bugün Artvin'deydi. Dünkü gibi yine vatandaşlara "Tayyip Erdoğan'a 31 Mart'ta oy var mı?" sorusunu soran Özel, kalabalıktan yine 'Var' cevabını aldı.
 - İstanbul'da kaçak hayvan müzesine operasyon
1 saat 23 dakika önce

İstanbul'da kaçak hayvan müzesine operasyon! Bizon, jaguar, timsah... Detaylar ortaya çıktı, piyasa değeri 75 milyon lira

İstanbul'un iki ilçesinde düzenlenen operasyonlarda Ali Haydar Üstay'a ait özel hayvan müzesinde yüzlerce yaban hayvanına ait tahnit ele geçirildi. Üstay'ın Türkiye'deki son Anadolu kaplanını Hakkari'de vurup öldürdüğü ve derisini sergilediği belirlenirken, müzedeki çoğu hayvanı ise yurda özel uçağıyla kaçak olarak soktuğu belirtildi.
 - Pençe-Kilit bölgesinden kahreden haber! Şehidimiz var
1 saat 39 dakika önce

Pençe-Kilit bölgesinden kahreden haber! Şehidimiz var

Pençe-Kilit harekatı bölgesinde, teröristlerin sızma ve saldırı girişiminde 1 asker şehit oldu, 4 asker yaralandı. Yaralanan askerler hastanede tedavi altına alınırken, bölgede 6 terörist etkisiz hale getirildi.
 - Erdoğan'dan ekibine İmamoğlu uyarısı
1 saat 51 dakika önce

Erdoğan'dan ekibine İmamoğlu uyarısı: Malınıza sahip çıkın, bunu da sahiplenmesin

Cumhurbaşkanı Erdoğan videokonferansla metro açılışına katıldı. Alandaki Ulaştırma Bakanı Uraloğlu, İBB adayı Murat Kurum ve diğerlerine seslenen Erdoğan, "Belediye başkanı bunu da sahiplenir. Malınıza sahip çıkın. Bunu sahiplenmemesi için iyice anlatmanız lazım" dedi.
 - Çocuk anlatınca ortaya çıktı, öğretmenden şikayetçi oldular
2 saat önce

Video çekmek için öğrencinin çenesini sıktığı öne sürüldü! Aile öğretmenden şikayetçi oldu

Antalya’da özel bir okulda görevli sınıf öğretmeninin sınıfta sosyal medyaya video çekerken konuşmak isteyen öğrencisinin ağzını kapatarak çenesini sıktığı iddia edildi. Öğrencinin “Çenem acıyor’’ demesi üzerine anne Merve Durmaz harekete geçti. Okul yönetiminin olayın üzerine gitmediğini belirten anne, öğretmenden şikayetçi oldu.
 - Erdoğan duyurdu: 31 Mart'a kadar ücretsiz
2 saat 6 dakika önce

Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metrosu açıldı... Erdoğan duyurdu: 31 Mart'a kadar ücretsiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde “Arnavutköy- İstanbul Havalimanı Metrosu Açılış Töreni”ne canlı bağlantı ile katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Arnavutköy'den İstanbul Havalimanı'na 8 dakikada gidilebilecek. Arnavutköy-Gayrettepe arasındaki ulaşım da 41 dakikaya düşecek." ifadelerini kullandı. Erdoğan, hattın 31 Mart'a kadar ücretsiz olacağını duyurdu.
 - 'Makas' faciasında iddianame hazır
2 saat 17 dakika önce

5 kişinin canı için istenen ceza belli oldu! 'Makas' faciasında iddianame hazır

İzmir Menderes'te geçen sene aracıyla makas atan Yusuf İslam Koçak’ın neden olduğu, 4'ü aynı aileden 5 kişinin öldüğü, 20 kişinin de yaralandığı kazaya ilişkin iddianame hazırlandı. Katliam gibi kazada, sola geçtikten sonra önündeki aracı ilk önce görmediğini, aracı gördükten sonra panik yaptığını ve hemen sağ şeride geçtiğini iddia eden sanık iddianamede 'asli kusurlu' bulundu ve 22,5 yıla kadar hapsi istendi.
 - Eski CHP'li vekil Engin Özkoç, Erdoğan'a tazminat ödedi
2 saat 44 dakika önce

Dava karara bağlandı! Eski CHP'li vekil Engin Özkoç, Erdoğan'a tazminat ödedi

Eski CHP Milletvekili Engin Özkoç'un Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kişilik haklarına saldırıda bulunduğu gerekçesiyle tazminat ödemesine karar verildi. Erdoğan'ın avukatı Hüseyin Aydın, tazminat miktarını 122 bin 448 lira olarak duyurdu.
 - "Programımızı sabote etmeye çalışanları takip ediyoruz"
2 saat 54 dakika önce

Erdoğan'dan net 'ekonomi' mesajı: Programımızı sabote etmek isteyenleri yakından takip ediyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni'ne katıldı. "Seçim sonrası için felaket senaryoları yazarak ekonomi programını sabote etmek için çalışanlar var, onları yakından takip ediyoruz" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'un kentsel dönüşümüne de değindi. Erdoğan, "Yarısı Bizden kampanyası ile önemli adımlar attık. İstanbul için acele etmeliyiz. Böyle bir afetin altından kalkmak zor olacaktır" ifadesini kullandı.
 - İzmir metrosunda dehşete düşüren anlar!
3 saat 11 dakika önce

İzmir metrosunda dehşete düşüren anlar! Seferler gecikince makinisti dövmeye kalktılar

Sabah saatlerinde teknik bir arıza nedeniyle seferlerin gecikmeli gerçekleştirildiği İzmir metrosunda dehşet anları yaşandı. Bazı yolcular metro kapısını tekmeleyip makiniste saldırmaya kalkıştı o anlar bir cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.
 - Skandal sözlere skandal savunma!
3 saat 20 dakika önce

Şehit babasına 'Sen kimsin lan' diyen Can Ataklı hakim karşısında: Skandal sözlere skandal savunma!

Pençe-Kilit şehidinin babasını 'Kimsin lan sen' sözleri ile hedef alan gazeteci Can Ataklı, 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama' suçundan 3 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davada ilk kez hakim karşısına çıktı. Ataklı savunmasında, skandal ifadelerini yok sayarak 'kötü söz' söylemediğini, bu davanın bir linç kampanyasının ürünü olduğunu iddia etti.
 - Bir çete daha çökertildi! 150 milyonluk taşınmaza el konuldu
3 saat 50 dakika önce

Elebaşılığını Onurcan Bildik'in yaptığı çete çökertildi

"MAHZEN-14” operasyonlarında elebaşılığını Onurcan Bildik’in yaptığı organize suç örgütü çökertildi. Operasyonda 50 şüpheli yakalanırken suçtan elde edildiği değerlendirilen 150 milyon TL değerinde taşınmaza el konuldu.
 - AK Parti'den Özel'in "darbe" açıklamasına tepki
4 saat 9 dakika önce

AK Parti'den Özgür Özel'in "darbe" açıklamasına tepki: Akıl tutulması

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e tepki gösterdi. Çelik, "Özel katıldığı bir yayında 'Gece telefon çalsın, darbe oluyor desinler ama gençler yapıyor dersinler; ben o darbeye teslim olurum' şeklinde siyasi akılla bağdaşmayan bir beyanda bulunmuştur. Özel’in gençlerimizi ‘darbe’ gibi uğursuz ve lanetli bir eylemle yan yana zikretmesi tam bir akıl tutulmasıdır" dedi.
 - Aracın çarptığı genç metrelerce uçtu! O anlar kamerada
4 saat 15 dakika önce

Aracın çarptığı genç metrelerce uçtu! Kahreden anlar kamerada

Karabük’te minibüsten inen bir genç, üst geçit yerine yoldan geçmeye çalışınca, otomobilin çarpması sonucu metrelerce havaya uçarak ağır yaralandı.
Sona Git