Ahmet Atilla Şentürk HDP paylaşımı yüzünden kovuldu

Ahmet Atilla Şentürk HDP paylaşımı yüzünden kovuldu

GÜNDEM Haberleri

"Her şehide karşılık bir HDP'li indirilmeli" paylaşımı yapan Prof. Dr. Ahmet Atilla Şentürk, Arel Üniversitesi'nden kovuldu.

Arel Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Atilla Şentürk'ün, HDP'li vekillere yönelik yaptığı paylaşım tepkilere neden oldu.
Ahmet Atilla Şentürk HDP paylaşımı yüzünden kovuldu
"HER ŞEHİDE KARŞILIK BİR HDP'Lİ İNDİRİLMELİ"

Şentürk, Facebook hesabından yaptığı paylaşımda, "Bu iş böyle olmaz. Her şehidimize karşılık bir HDP milletvekili indirilmeli" diye yazdı.

Akademisyene birçok kişi Twitter'da tepki gösterdi. Şentürk, çalıştığı Arel Üniversitesi'nden de kovuldu.

"ÜNİVERSİTEMİZDEN UZAKLAŞTIRDIK"

Üniversitesi resmi sitesinden Şentürk'le ilgili şu açıklamayı yaptı: Üniversitemizin, Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim üyelerinden Prof. Dr. Ahmet Atilla Şentürk'ün 10.08.2015 tarihinde sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklama nedeniyle hakkında disiplin soruşturması açılmış ve soruçturma sonuçlanıncaya kadar adı geçen kişinin üniversitemizden uzaklaştırılmasına karar verilmiştir.

Kamoyuna saygıyla duyurulur.

İstanbul Arel Üniversitesi Rektörlüğü

Ahmet Atilla Şentürk HDP paylaşımı yüzünden kovuldu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...