Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

PKK'dan küstah sözler!

PKK'dan küstah sözler!

GÜNDEM Haberleri

PKK'nın Kandil'deki liderlerinden Bayık terör örgütüne yakınlığıyla bilinen Med Nuçe televizyonunda Türkiye hakkında küstah açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu, yardımcısı Akdoğan ve MHP lideri Bahçeli'nin çözüm sürecine ilişkin çok sert açıklamaları ve operasyonların bitmeyeceğini söylemelerine PKK'dan küstah bir yanıt geldi. nbsp;PKK'ya yakın Med Nuçe televizyonuna konuşan PKK'nın Kandil'deki liderlerinden Cemil Bayık, geçmişte militanlarının Türkiye'den çekildiğini iddia ederek ancak bunun hiçbir çözüme hizmet etmediğini ifade ederek "Bu sorunu çözmek istemeyenlerin geliştirdiği çabalardır. Artık bunlar geride kalmıştır. Kimse ne gerillanın Kuzeyden çekilmesini bize dayatabilir, ne öyle silah bırakmasını dayatabilir. Bunlar kesinlikle gerçekleşmeyecek hususlardır" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...