Tunceli - Erzincan karayolu saat 07.00 itibariyle ulaşıma açıldı

Tunceli - Erzincan karayolu saat 07.00 itibariyle ulaşıma açıldı

GÜNDEM Haberleri

Patlamaların ardından kapanan Tunceli Erzincan Karayolu saat 07.00 itibariyle kontrollü olarak ulaşıma açıldı.

Pülümür Jandarma Asayiş Bölük Komutanlığı'na bombalı araçla düzenlenen saldırıda 4 sivil vatandaşın yaralandığı ortaya çıktı. Patlamanın ardından kapanan Tunceli Erzincan Karayolu da saat 07.00 itibariyle kontrollü olarak ulaşıma açıldı. Güvenlik birimlerinin yaptığı ilk tespitte minibüs içerisine yerleştirilen patlayıcının 1 ile 1 buçuk ton arasında olduğu belirlendi.
Bomba yüklü aracın infilak etmesi sonucu yolda yaklaşık 1 metre derinliğinde ve 4 metre genişliğinde bir çukur oluşurken ilçe Jandarma Asayiş Bölük Komutanlığı içinde daha önce lojman olarak kullanılan ancak şu anda boş bulunan 5 katlı bir binada büyük çaplı maddi hasar oluştu. İnfilak eden aracın parçaları yaklaşık 1 kilometrelik alana dağıldı. Bölük komutanlığının çevresinde bulunan sivillere ait 6 evde de maddi hasar oluştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...