Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yaralı askerler GATA'ya gönderildi

Yaralı askerler GATA'ya gönderildi

GÜNDEM Haberleri

Bingöl'deki saldırıda yaralanan 6 askerden 4'ü ambulans uçakla Ankara GATA'ya gönderildi.

Bingöl'ün Karlıova İlçesi Hacılar Köyü mevkiinde PKK terör örgütü mensuplarınca yol kenarına döşenen mayının askeri aracın geçişi sırasında patlatılması sonucu şehit olan 3 askerin yanısıra yaralanan 6 askerden 4'ü tedbir amaçlı ambulans uçakla Ankara GATA'ya sevk edildi.


Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, hain saldırıda yaralanan 6 askerden 4'ün tedbir amaçlı Ankara GATA'ya sevkedildiği belirterek, "Bugün Karlıova ilçesi Hacılar köyü mevkiinde terörist unsurlarca yol kesme olayı gerçekleştirildi. Bunu engellemek üzere hava unsurları ile birlikte yapılan bir operasyonel faaliyet sırasında bir zırhlı aracımız geçerken yola döşenen mayının haince patlatılması sonucu 3 şehidimiz 6 tanede yaralımız var. Yaralılarımız durumu iyi. 4 yaralımız tedbiren, ihtiyaten GATA'ya gönderildi. Yaralılarımız sağlık durumları ile ilgili endişe edilecek bir durum yok. Operasyon da sahada halan devam ediyor" açıklamasında bulundu.

Terör örgütü mensuplarınca hain bir saldırı sonucu yaralanan, Binbaşı Erdinç Demiralp, Uzman Çavuş Arif Ünal, Uzman Çavuş Muzaffer Taş ve Uzman Onbaşı Metehan Doğru Ankara'dan gönderilen ambulans uçakla GATA'ya sevk edilirken, Bingöl'de tedavisine devam edilen Astsubay Emre İlter, Astsubay Olcay Akdeniz'in ise sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...