Can Dündar'dan PKK'nın özyönetim ilanına destek

Can Dündar'dan PKK'nın özyönetim ilanına destek

GÜNDEM Haberleri

Gazeteci Can Dündar, doğudaki bazı il ve ilçelerde özyönetim bölücülüğüne Twitter'dan destek verdi.

Cumhuriyet'teki yazı dizileriyle terör örgütünü parlatan Can Dündar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önceki gün yaptığı açıklamaları bahane ederek, PKK'nın şehir yapılanmasının bazı il ve ilçelerde özyönetim ilan etmesini adeta alkışladı.


Can Dündar, Twitter hesabından şu paylaşımda bulundu:


"Silopi, Cizre, Nusaybin, Varto ve Şırnak'ta özyönetim ilan edildi. 'Bizim yönetim sistemimiz fiilen değişti' diyorlar. Madem öyle, işte böyle!"

Can Dündar'dan PKK'nın özyönetim ilanına destek

Kandil'e muhabir gönderen Can Dündar, PKK'yı sempatik göstermek için yapmadığını bırakmamıştı...

"YERE İZMARİT BİLE ATMIYORLAR"

Cemil Bayık'ın Başkanlık Sistemi'nden 7 Haziran seçimlerine kadar birçok konuda fikrini alan Can Dündar'ın Cumhuriyet'i, PKK'lıları cici göstermek için "izmaritleri yere atmıyorlar" bile diyebilmişti.


İşte Kandil'de Cemil Bayık'la yaptığı röportajdan sonra, muhabir Yıldırım'ın "not" olarak yazdığı o bölümler:


Bir iki küçük not: Kandil'de doğaya saygı önemli. Dağ taş demiyorlar, sigara izmaritlerini bile yerlere atmıyorlar. Eteklerde yaşayan köylülerin rastgele ağaç kesmesine izin vermiyorlar. Her yer tuvalet anlayışı yok, 'kurum'ların özel tuvalet alanları var. Komünal bir yaşam var.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...