HDP'li vekilden pusu kuran PKK için skandal sözler!

HDP'li vekilden pusu kuran PKK için skandal sözler!

GÜNDEM Haberleri

PKK her gün askere ve polise hain pusular kurarken HDP'li vekil Gürsel Yıldırım, 'Bu zalimle mazlumun savaşı' diyerek PKK'yi masum gösterdi.

PKK'nın 14 Ağustos 1984'te, Hakkari'nin Şemdinli ile Siirt'in Eruh ilçelerini basarak terör eylemlerini başlatmasının 31'inci yıldönümü nedeniyle dün gece Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde gösteri yapıldı. Burada konuşan HDP Mardin Milletvekili Gülser Yıldırım, terör eylemleri için "Bu, zalim ve mazlumun savaşıdır" dedi.

Nusaybin İlçesi'nin Fırat Mahallesi'nde, HDP ve DBP'liler tarafından oluşturulduğu söylenen sözde mahalle meclisleri tarafından etkinlik düzenlendi.

Burada toplanan, PKK ve Abdullah Öcalan lehine sloganlar atan gruba konuşan HDP milletvekili Gülser Yıldırım, son terör olaylarına değindi.

HDP'li vekilden pusu kuran PKK için skandal sözler!

HAİN PUSU KURAN PKK'YA MAZLUM DEDİ


İmralı'da çarptırıldığı ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasını çeken Abdullah Öcalan'ın ortaya attığı düşüncenin, 7 Haziran seçiminde Kürt seçmende karşılığını bulduğunu öne süren Gülser Yıldırım, giderek artan terör olaylarıyla ilgili şu iddialarda bulundu:

"Bu savaş zalim ve mazlumun savaşıdır. Bu halk için canını veren çocuklarımızı savunmamız gerekir. Demokratik hakkımızı her alanda birliktelikle ortaya koymamız gerekir. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın saltanatı için başlattığı bu savaşı halkların birlikteliğiyle yeneceğiz. Onları önderimizle samimi görüşmeye kabul ettirebiliriz. Dolmabahçe mutabakatındaki maddeler uygulansaydı bugün bu savaş olmazdı. Onlar için samimi olmayan bizim ve halkımız için umut olan süreç, yine Erdoğan tarafından reddedildi ve ortadan kaldırıldı."##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...