Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Karabük'te büyük orman yangını!

/ Kaynak: İHA
Karabük'te büyük orman yangını!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Karabük'de çıkan orman yangını rüzgarın da etkisiyle hızla ilerlerken, havadan ve karadan yangın kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

Safranbolu'ya bağlı Çavuşlar köyünde bulunan ormanlık alanda saat 15.00 sıralarından yangın çıktı. Bölgeden geçen yüksek gerilim hattının kopması sonucu çıktığı belirtilen yangın, rüzgarın da etkisiyle hızla büyüyerek çevredeki yerleşim alanları için de tehdit oluşturdu. Yaklaşık 4 saattir etkisini sürdüren yangına Karabük ve ilçelerinin yanı sıra, çevre illerden gelen arazözler tarafından müdahale edilirken, yangının meydana geldiği alanlara yakın yerleşim yerlerine sıçramaması için yoğun mücadele veriliyor.
Öte yandan, Karabük'te konuşlandırılan yangın söndürme helikopterinin Antalya'da olması sebebiyle Bursa ve İstanbul'dan akşamüzeri gelen iki yangın helikopteri de havadan müdahale ediyor.
Öte yandan, çıkan yangında kızılçam ormanları zarar görürken, yangın boyutunun ise 50 hektar civarında olduğu ve köye bağlı Eyciler ile Kabakçcıoğlu mahallelerini tehdit ettiği öğrenildi. nbsp;

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...