Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

PKK'nın son tuzağı!

PKK'nın son tuzağı!

GÜNDEM Haberleri

Ardı ardına yapılan operasyonlar ile iyice güç kaybeden PKK'nın başvurduğu son tuzak Silvan'da ortaya çıktı.

Terör örgütü PKK'nın kent örgütlenmesi Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi (YDG-H) ile güvenlik güçleri arasında neredeyse iki güne yaklaşan sıcak bir savaşın yaşandığı Silvan'a savaş alanı manzarası ortaya çıktı.


Silvan'da sokağa çıkma yasağı geçen pazartesi günü saat 21.00 sularında ilan edildi ve dün sabah 07.00'de kalktı. nbsp;


Toplam 34 saat, yani bir buçuk güne yakın bir süre devam eden sokağa çıkma yasağı süresince teröristlerle güvenlik güçleri arasında çok büyük çapta çatışmalar yaşandı. Yasağın kalkmasının ardından bölgeden gelen ilk kareler de yaşanan çatışmanın boyutunu bir kez daha gözler önüne serdi.


SAHTE CESET OYUNU
Çatışma sonrası bölgeden gelen karelerde çok ilginç detaylarda gözlerden kaçmadı. Yapılan operasyonlar ile iyice köşeye sıkışan PKK'nın her türlü yola başvurduğu bir kez de Silvan'daki operasyon sonrası görüldü.






PKK'nın bir ayağına bot giydirilmiş ceset görünümü verilmiş manken ile güvenlik güçlerini pusuya düşürmeye çalıştığı görüldü.


Haber7

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...