Diyarbakır'da ele geçirildi

/ Kaynak: DHA
Diyarbakır'da ele geçirildi

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Diyarbakır'da av malzemeleri satılan bir işyerinde çok miktarda ruhsatsız silah bulunduğu ihbarı üzerine operasyon düzenledi.

DİYARBAKIR Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri'nin kent merkezinde av malzemeleri satan bir işyerine düzenlediği operasyonda 19 ruhsatsız tüfek ile 2 tabanca ele geçirildi.Merkez Bağlar İlçesi'ndeki Şeyh Samil Mahallesi Emek Caddesi'nde av malzemeleri satılan bir işyerinde çok miktarda ruhsatsız silah bulunduğu ihbarı üzerine operasyon düzenledi. İşyerinde yapılan aramada, kısa namlulu 12 tüfek ile tabanca tipi dipçikli ruhsatsız pompalı tüfek, tek kırma olarak bilinen 7 ruhsatsız av tüfeği bulundu. Aynı işyerinin çelik kasası ve tavan arasında yapılan aramalarda 7.65 ve 9 milimetre çapında 2 ruhsatsız tabanca, bu silahlara ait 2 şarjör ve 7.65 mm. çapında 12 dolu fişek ele geçirildi. İşyeri sahibi ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...