Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sibel Can'dan Mutlu Kaya jet cevap! İşte o sözler...

Sibel Can'dan Mutlu Kaya jet cevap! İşte o sözler...

GÜNDEM Haberleri

Ünlü sanatçı Sibel Can, kendisi için 'ondan nefret ediyorum' diye açıklamada bulunan Mutlu Kaya'ya jet cevap. İşte Can'ın o açıklamaları...

Diyarbakır'daki evinde uğradığı silahlı saldırıda ölümden dönen ve tedavi gördüğü GATA'da ilk kez Vatan'dan Melis Güvenç'e konuşan Mutlu Kaya, kendisini veliahtı olarak gösteren Sibel Can için sert açıklamalarda bulundu. nbsp;'Ondan nefret ediyorum, yalan söylüyor' diyen Mutlu Kaya'ya nbsp;Sibel Can'dan jet yanıt geldi. Can'ın açıklaması şöyle: "Bir Yarışma programı ile yollarımızın kesiştiği, güzel sesini, güzel yüzünü Türk halkı ile tanıştırmanın bana kısmet olduğu Sevgili Mutlu Kaya kızımızın "Sibel Can'dan Nefret Ediyorum.." söylemi beni inanılmaz derecede üzmüş ve kırmıştır. Yıllar içinde hakkımda çıkan yüzlerce yalan- doğru haberler içinde de beni kıranlar üzenler elbette ki olmuştur… Üzüntü ve küslüklerini bile kendi içinde yaşayan biri olarak, asla kırıcı yanıtlarım olmamıştır. İnsan 'a SAYGI, insan'a SEVGİ 'yi gerektiren mesleğimin hamuru "MÜZİK" zaten bunu gerektirir..

Mutlu Kaya, 'Sibel Can'dan nefret ediyorum' dedi ve ekledi... nbsp;O HABER İÇİN TIKLAYIN

Ancak bu kez adımı 'nefret' kelimesi ile yanyana koyan Sevgili kızım MUTLU KAYA'ya; 'Gençliğin verdiği o heyecanla, sakın ha Güzel Kızım. Nefret kelimesini asla o gencecik yüreğine koyma. Billur sesinle nefret kelimesini telaffuz etme..

NEFRET Sana yönlenen, geçliğine,güzelliğine, ömrüne kast eden düşmanlıklara, sevgisizliklere, kurşunlara yakışır… Sayın Cumhurbaşkanımızın, Sayın Başbakanımızın sana olan ilgileri,sağlığına kavuşmanda senin için emek veren herkesin çabaları...benim ve Türk Halkının dua ve temennileri inan ki, yarınlara giden o çok güzel yolunun başlangıcı..Ben sana inanıyor ve güveniyorum..HERŞEY ÇOK GÜZEL olacak. Ve Sen ki; KADIN'a ŞIDDET 'i en ağırından yaşayan ve ayakta kalmayı başaran biri olarak hep SEVGİ'yle ,hep GÜZELLİK'lerle ve hep YAŞAM'ın asıl amacı Adın gibi..MUTLU'luklarla anılacaksın'

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...