Tuzla'da askeri alandaki yangın kontrol altına alındı - son gelişme

Tuzla'da askeri alandaki yangın kontrol altına alındı - son gelişme

GÜNDEM Haberleri

Tuzla'da, askeri bölgedeki ağaçlık alanda çıkan yangın, karadan ve havadan yapılan müdahale sonucu kontrol altına alındı.

Tuzla'daki yangın kontrol altına alındı. D-100 Karayolu'nun Edirne istikameti de trafiğe açıldı. Saat 17.30 sıralarında Tuzla Piyade Okulu'nun bulunduğu ağaçlık alanda çıkan yangın, rüzgarın da etkisiyle yayıldı. Alevlere karadan çok sayıda itfaiye ekibi, havadan da Orman İşletmesi'ne ait söndürme helikopteri müdahale etti. Çevreye yayılan yoğun duman ve alevlerin yaklaşması nedeniyle D-100 Karayolu'nun Edirne istikameti bir süre trafiğe kapatıldı. Yoğun duman Ankara istikametindeki araçları da etkiledi. D-100 Karayolu'nun her iki yönünde de uzun araç kuyrukları oluştu. Otluk alanda başladığı öğrenilen yangın, havadan ve karadan yapılan müdahale sonucu yaklaşık 1,5 saat sonra kontrol altına alındı. Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...