HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Metrobüste 2 PKK'lı silahlarıyla birlikte yakalandı!

Kaynak: İHA
Metrobüste 2 PKK'lı silahlarıyla birlikte yakalandı!
Metrobüs, Pkklı, Son Dakika, Haber, Terörist, Yakalandı, Haber

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Uzunçayır metrobüs durağında uygulama yapan polis ekipleri, eylem hazırlığındaki terör örgütü mensubu 2 kişiyi silahları ile birlikte yakaladı

Kadıköy Uzunçayır metrobüs durağında uygulama yapan polis ekipleri, eylem hazırlığındaki terör örgütü mensubu 2 kişiyi silahları ile birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Uygulama sırasında silahla yaralamadan kaydı olan 1 kişi ve yine narkotik suçundan aranan 1 kişi olmak üzere gözaltına alındı. Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliği Yunus Timleri tarafından Uzunçayır metrobüs durağında yapılan uygulamalar sırasında, eylem hazırlığında olduğu öne sürülen terör örgütü üyesi 2 kişi silahları ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı.
Metrobüste 2 PKK'lı silahlarıyla birlikte yakalandı!
Zanlıların yanında bulunan tabanca ve örgütsel dokümanlara el konuldu. Hareketli saatlerin yaşandığı Uzunçayır metrobüs durağında gözaltına alınan zanlıların üzerinden çıkan dokümanlar da basın mensupları tarafından görüntülendi. Dokümanların yanı sıra 3 adet tabanca ve mermiler görüntülere yansıdı. Terör örgütü üyesi olan V.A. (24), S.A. (24) ile yaralamadan kaydı bulunan D.G. (28) ile narkotikten aranan 1 kişi gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Polisin sıkı güvenlik önlemleri ise devam ediyor. 
Metrobüste 2 PKK'lı silahlarıyla birlikte yakalandı!

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...