Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

MİT'ten PKK uyarısı

MİT'ten PKK uyarısı

GÜNDEM Haberleri

Güvenlik ve istihbarat birimlerine göre, PKK yeni eylem stratejileri peşinde.

Örgütün canlı bomba ve intihar saldırılarında dikkat çekmemek için artık lüks otomobilleri kullanacağı vurgulanarak kışla ve karakollar uyarıldı.
LÜKS ARAÇLARI KULLANACAKLAR
Lüks araçlara intihar saldırısı uyarısı! Ankara'da gerçekleştirilen güvenlik toplantısında, PKK'nın eylemlerine karşı yeni önlemlerin alınması kararlaştırıldı. Bu kapsamda bölgedeki personel silahlarını hiçbir koşulda yanlarından ayırmamaları konusunda uyarılırken, riskli bölgelerde görev yapan personele silahlarını atışa hazır durumda taşımaları talimatı verildi. Terör örgütünün kirpilerde bile ağır tahribata yol açan zırh delici roketler kullandığını anımsatan güvenlik birimleri, olası bombalı eylemlere karşı, asker ve polislerden riskli bölgelere geçişlerde resmi araçlar yerine bölge halkının tercih ettiği araçları kullanmalarını istedi. İstihbarat raporlarında, PKK'nın canlı bomba ve intihar saldırıları için artık lüks otomobilleri kullanacağı, askeri kışla ve emniyet merkezlerine lüks araçlarla ses getirecek saldırılarda bulunacağı da belirtildi.
 
'FOTOĞRAF VE ADRES PAYLAŞMAYIN'
Güvenlik görevlilerinden sosyal medyaya dikkat etmeleri, adres ve fotoğraf paylaşımında bulunmamaları istendi. Emniyet personeli, kaçırma eylemlerine karşı çocuklarına dikkat etmeleri konusunda uyarıldı.
Habertürk

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...