HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Üçüncü Köprü bağlantı yolu ihalesine dördüncü erteleme

Kaynak: İHA
Üçüncü Köprü bağlantı yolu ihalesine dördüncü erteleme

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Kuzey Marmara Otoyolu (3. Boğaz Köprüsü dahil) Projesi kapsamındaki bağlantı yolları ihalesinin dördüncü kez ertelendi.

Kuzey Marmara Otoyolu (3. Boğaz Köprüsü dahil) Projesi kapsamındaki bağlantı yolları ihalesinin dördüncü kez ertelendiği Resmi Gazete'de yayımlandı. Karayolları Genel Müdürlüğünün konuya ilişkin zeyilnamesine göre, Kuzey Marmara Otoyolu (3. Boğaz Köprüsü Dahil) Projesi Kınalı-Odayeri (Bağlantı Yolları Dahil) ve Kurtköy-Akyazı (Bağlantı Yolları Dahil) kesimi ihale tarihleri 31 Ağustos'ta yapılacak Kurtköy-Akyazı kesimi işine ait ihale 1 Mart 2016 tarihine, 7 Eylül'de yapılacak Kınalı-Odayeri kesimi işine ait ihale ise 8 Mart 2016 tarihine ertelendi.
Resmi Gazete'de ertelenme sebebi olarak, gelen taleplerin değerlendirilmesi neticesinde tekliflerin hazırlanabilmesi için ek süreye ihtiyaç duyulacağından dolayı revize edildiği bildirildi.
Kuzey Marmara Otoyolu (3. Boğaz Köprüsü dahil) Projesi kapsamındaki bağlantı yolları ihalesinin yapılacağı ilk tarih 6 Mart 2015 tarihiydi. İhale daha sonra 6 Mayıs'a, ardından da 30 Haziran'a ertelenmişti.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...