Emniyet ve jandarma binalarına saldırı!

/ Kaynak: İHA
Emniyet ve jandarma binalarına saldırı!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Tunceli'nin Nazımiye ilçesi merkezinde emniyet ve jandarma binalarına uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi.

TUNCELİ'nin Nazimiye İlçesi'nde PKK'lı kalabalık bir grup İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne roketatar ve otomatik silahlarla saldırı düzenledi. Polisler terör saldırısına anında karşılık verdi.

PKK'lılar ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 2 PKK'lı ölü ele geçirilirken, 3 polis de yaralandı.

Tunceli'nin Nazimiye İlçesi'ne sızan bir grup PKK'lı bugün saat 18.00 sıralarında İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırdı. Polislerin de anında karşılık vermesiyle çatışma çıktı.
 
Nazimiye İlçesi'nin giriş ve çıkışlara kapatılırken, ilçeye takviye güvenlik güçleri sevk edildi. Tunceli Jandarma Bölge Komutanlığı'ndan ilçeye Kobra helikopterler de gönderildi.
 
2 PKK'LI ÖLÜ, 3 POLİS YARALI
 
Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'ne sızan ve Emniyet Müdürlüğü'ne roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenleyen PKK'lılar ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada 2 PKK'lı ölü ele geçirilirken, 3 polis de yaralandı.
 
Nazımiye'ye Sikorsky helikopterlerle Jandarma Özel Harekat timleri de indirildi. Kobra helikopterler de PKK'lıların bulunduğu alanları yoğun ateş altına aldı. Giriş ve çıkışlara kapatılan ve çatışmaların sürdüğü Nazımiye'de halk evlerine çekildi.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...