HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Korkunç kaza! 5 ölü 2 yaralı

Kaynak: AA
Korkunç kaza!  5 ölü 2 yaralı

GÜNDEM Haberleri  / AA

Erzincan'da, tır ile otomobilin çarpışması sonucu 5 kişi öldü, 2 kişi ağır yaralandı.

Erzincan-Sivas karayolunun 20'nci kilometresinde Erzurum'dan İstanbul'a kurbanlık büyükbaş hayvan götüren Mehmet Bezir Öncü yönetimindeki 33 BEL 20 plakalı tır ile karşı yönden gelen Hakan Ayluç Tarhan'ın kullandığı 33 UJ 841 plakalı otomobil çarpıştı.


Çarpışmanın etkisiyle savrulan otomobil, yol kenarındaki istinat duvarına çarptı. Otomobilde sıkışanlar, Erzincan İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri tarafından çıkarıldı.Kazada ölen 4 kişinin Zehra Aylunçtarhan (36) ile çocukları 11 yaşındaki Duru, 1 yaşındaki ikizler Yağız ve Elif olduğu belirlendi.


Kazada yaralanan otomobil sürücüsü Hakan Ayluçtarhan (39) ile kayınvalidesi Melihat Birdal'ın (56) tedavisi ise Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde devam ediyor.


Erzincan-Sivas karayolunun 20'nci kilometresinde, Erzurum'dan İstanbul'a kurbanlık büyükbaş hayvan götüren Mehmet Bezir Öncü yönetimindeki 33 BEL 20 plakalı tır ile karşı yönden gelen Hakan Aylunçtarhan'ın kullandığı 33 UJ 841 plakalı otomobil çarpışmış, kazada sürücünün kayınpederi Hayrettin Birdal (66) ile ismi belirlenemeyen 4 kişi ölmüş, sürücü ile kayınvalidesi yaralandı.
Kazadan sonra tır sürücüsü Mehmet Bezir Öncü gözaltına alınmıştı.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...