Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şehit polisin dedesi: 'Vatan sağ olsun'

/ Kaynak: İHA
Şehit polisin dedesi: 'Vatan sağ olsun'

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Ahmet Narin, “Benim bir tek İlker'im vardı. Varsın Gidedursun. Vatan sağ olsun, hepsi benim evladım. Allah geride kalanlara ömür versin” dedi.

Diyarbakır'ın Kayapınarı ilçesinde teröristlerce düzenlenen silahlı saldırıda şehit olan trafik polisi İlker Narin'in Kastamonu'nun Taşköprü ilçesindeki baba ocağına ateş düştü. Narin'in ailesi, sinir krizleri geçirirken yakınları Taşköprü'ye bağlı Sümer Mahallesi'nde bulunan dede evine akın etti. Sümer Mahallesi eski muhtarı olan şehit İlker Narin'in dedesi Ahmet Narin, taziyeleri kabul ederken, “Benim bir tek İlker'im vardı. Varsın Gidedursun. Vatan sağ olsun, hepsi benim evladım. Allah geride kalanlara ömür versin” dedi.
İlker Narin'in annesi Elife ve babası Selim Narin ise haberi Kastamonu'da aldı. Çocuklarının şehit olduğunu duyunca fenalaşan Narin çiftine sağlık ekipleri müdahale etti.
Şehit polisin cenazesi, yarın Diyarbakır'daki törenin ardından Kastamonu'ya gönderilmesi bekleniyor. Şehidin cenazesi, Kastamonu'da baba ocağı Taşköprü'de bulunan aile kabristanlığına defnedilecek.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...