HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

O fotoğrafın hikayesi belli oldu

Kaynak:
O fotoğrafın hikayesi belli oldu
Davutoğlu, Kılıçdaroğlu, Ak Parti, Chp, Haber

GÜNDEM Haberleri  / 

Başbakan Davutoğlu, 30 Ağustos törenlerinde CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile verdiği görüntüleri hikayesini anlattı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 30 Ağustos törenlerinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile verdiği görüntülerin sorulması üzerine şunları kaydetti:


''Şimdi Sayın Kılıçtaroğlu ile bu müzakereler esnasında, akşam yemeği esnasında evden, torunlardan bahsetmiştik. Sohbetin bir kısmı öyleydi. Sare Hanım, 'Selvi Hanım nerede, gelemediler mi' diye sordu Sayın Kılıçdaroğlu'na. O da 'Torunla meşgul' dedi. Yani, 'Toruna bakıyor' dedi. Bizim de Amerika'da okuyan kızımdan torunum geçen hafta buradaydı, birkaç gün önce gitti. Bu sabah tam törene gelirken resim göndermişti. Ben de resmi gösterdim son halini, sabah çekilen. Torunlar üzerine konuştuk."


Davutoğlu, bir gazetecinin ''1 Kasım sonrasında yine benzer tablo çıkarsa CHP ile koalisyon olur mu diye biz bu görüntüleri yorumluyoruz'' şeklindeki sözlerine Davutoğlu, şöyle karşılık verdi:


''Hiç kimse öyle bir şeye niyetlenmesin, benzer tablo çıkmayacak. AK Parti tek başına iktidara gelecek, onu tartışmayız şimdiden. Şimdi benzer tablo çıkacak diye sanki bunu kabullenmek olayı yok. AK Parti'nin tek başına iktidarından hiç şüphe etmeyiz. Ama bu kurduğumuz seviyeli ilişki çok güçlü AK Parti iktidarıyla ümit ederiz ki yine anamuhalefet partisi olarak CHP olacaktır. Yani öyle bir tablo çıktığında seviyeli bir iktidar muhalefet partisi ilişkisi olur. Onu merak etmeyin.''

GÜNDEM
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...