Iğdır'daki kalleş pusuda kahreden detay!

/ Kaynak: DHA
Iğdır'daki kalleş pusuda kahreden detay!

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Iğdır'da bu sabah saatlerinde meydana gelen kalleş pusuda 1 polis memurumuz şehit olmuştu. Saldırının bu detayı kahretti...

Iğdır'ın Karakoyunlu İlçesi'nde PKK'lı teröristler, 'Şüpheli 2 kişi var' diye ihbarda bulunup, gelen polis memuru  45 yaşındaki Olgun Kurbanoğlu'nu otomatik tüfekle tarayarak şehit etmişti. Saldırının bu detayı kahretti, ihbar için bakın kimi alet ettiler..Olay bugün saat 08.00 sıralarında Karakoyunlu İlçesi'nin Engenekon Mahallesi'nde meydana geldi. Yanına gelen bir çocuğun 'Orada 2 şüpheli var' dediği yere giden evli ve 3 çocuk babası polis Olgun Kurbanoğlu, Jandarma Karakol Komutanlığı'nın arkasına gitti. Arazide gizlenen PKK'lı teröristler, yanlarına doğru gelen polis memuru Kurbanoğlu'na  otomatik tüfekle ateş etti. Ateşe tabancası ile karşılık veren Kurbanoğlu, bir teröristi yaraladı, ancak başından ve göğsünden ağır yaralandı. 
Silah sesleri üzerine olay yerine koşan polisler tarafından hemen Iğdır Devlet Hastanesi'ne kaldırılan polis  Olgun Kurbanoğlu, doktorların tüm çabasına karşın şehit oldu. Güvenlik güçleri, Kars'ın Susuz İlçesi nüfusuna kayıtlı polis Kubanoğlu'nu şehit edip kaçan teröristlerin yakalanması için operasyon başlattı.
Karakoyunlu İlçesi'nde operasyonlara devam ediliyor. 
 


GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...