Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Okul ve sağlık ocağı yakınındaki patlayıcı infilak ettirildi

/ Kaynak: AA
Okul ve sağlık ocağı yakınındaki patlayıcı infilak ettirildi

GÜNDEM Haberleri  / AA

Siirt'te çocuklarıyla kayıt için okula giden velilerin kullandığı yola yerleştirilen patlayıcı son anda fark edildi. Büyük bir faciadan dönüldü.

Alınan bilgiye göre, Barış Mahallesi 1364 Sokak'ta dün gece saatlerinde devriye görevi yapan polis ekipleri, terör örgütü mensuplarınca 75. Yıl İlkokul ve Ortaokulu, özel bir anaokulu, Barış Aile Destek Merkezi ile Şehit Hemşire Tülay Çelik Sağlık Ocağı'na yakın bir noktada uzaktan kumandalı tencere içerisine yerleştirilmiş el yapımı patlayıcı tespit etti.

Ulaşıma kapatılan yolda alınan güvenlik önlemlerinin ardından patlayıcı, olay yerine gelen bomba imha uzmanlarınca kontrollü şekilde infilak ettirildi.

Okul ve sağlık ocağı yakınındaki patlayıcı infilak ettirildi

Patlamanın etkisiyle okullarla çevredeki bazı binaların cam ve kapıları hasar gördü, yolda çukur oluştu, mahallede elektrik kesintisi yaşandı.

Mahallede büyük korkuya neden olan 2 metre çapında bir metre derinliğinde çukur açıldı.

Mahalle sakinleri, çocuklarıyla kayıt için okula giden velilerin kullandığı yola yerleştirilen patlayıcıyı güvenlik güçlerinin fark etmesiyle büyük bir faciadan dönüldüğünü kaydetti.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...