Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Tunceli'de çatışma arasında kalıp yaralanan kadın öldü

/ Kaynak: DHA
Tunceli'de çatışma arasında kalıp yaralanan kadın öldü

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Tunceli'de PKK'lı tarafından düzenlenen saldırıda iki ateş arasında kalarak ağır yaralanan Ayten Günhan, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti

Tunceli'de dün saat 11.20 sıralarında Cumhuriyet Caddesi'nde bulunan Şehit Nahit Bulut Polis Merkezi'ne düzenlenen ve 30 yaşındaki polis memuru Murat Savaş Kale'nin şehit olduğu, saldıran 1 PKK'lının öldürüldüğü, birinin yaralı elegeçirildiği saldırıda iki ateş arasında kalan 26 yaşındaki Ayten Günhan ağır yaralandı. Bekar olan, özel bir şirkette çalışan ve polis merkezi yakınlarındaki bir markete alışverişe gittiği sırada iki ateş arasında kalarak ağır yaralanan Ayten Günhan, kaldırıldığı Tunceli Devlet Hastanesi'nde doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Bu sabah yaşamını yitiren Ayten Günhan'ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Malatya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Çatışmada yaralı olarak ele geçirilen PKK'lı Baran Çetinkaya'nın tedavisine Tunceli Devlet Hastanesi'nde devam ediliyor.


GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...