PKK'dan hain talimat!

PKK'dan hain talimat!

GÜNDEM Haberleri

Hava operasyonlarıyla ağır darbe alan terör örgütü PKK kışlık erzağını köylülerden çıkarmaya hazırlanıyor.

Örgüte ait telsiz konuşmalarından, 'Köylünün erzağına zorla el koyun' talimatı verildiği ortaya çıktı.
TSK'nın Kandil'e yönelik peş peşe yaptığı  hava operasyonlarında yaklaşık bin terörist öldürülürken PKK sığınakları da yerle bir edildi. Operasyonlarda kış yapılanması için saklanan  erzakları  imha edildi. Kışın aç kalma korkusu yaşayan terör örgütü gözünü bölgedeki köylünün erzağına dikti. Örgütün kırsal alandaki  PKK'lılara 'halktan yiyeceğini isteyin vermezlerse silah zoruyla el koyun' şeklinde talimat verdiği ortaya çıktı.

Vermezlerse zorla alın!
İstihbarat birimlerinin telsiz kestirmeleri ve bölgeden edindiği bilgilere göre PKK'nın yönetim kadrosu kamplardan ayrıldı. Murat Karayılan İran'daki kamplara, Cemil Bayık'sa Suriye'deki kamplara gitti.  Bölgede kalan PKK yöneticileri kırsaldaki gruplara “Açlıktan öleceğiz, köylülere gidin kışlık erzaklarını isteyin vermezlerle silah zoruyla erzaklarına  el koyun gerekeni yapın” şeklinde  talimat verdi.  Buna göre bazı köylerde PKK'lılar bu talimatı uygulamaya koydu. Terörün yeniden hortlamasıyla zor günler geçiren köylüler, PKK'lıların ekmeğine ve aşına göz dikmesine isyan etti.

Kaynak : Akşam

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...