Davutoğlu: Milli maça gelmeyi şehit aileleri istedi

Davutoğlu: Milli maça gelmeyi şehit aileleri istedi

GÜNDEM Haberleri

Hollanda-Türkiye maçında Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun şehit çocuklarıyla tribünde olması sosyal medyada 'istismar' diye yorumlandı.

Buket Güven ANKARA
Başbakanlık da söz konusu iddialara cevap verdi. Edinilen bilgilere göre milli maç için Konya'ya giden Başbakan Davutoğlu, sabah saatlerinde Konya'da ikamet eden şehit Jandarma Uzman Onbaşı Mustafa Özata ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü Bomba İnceleme ve İmha Şube Müdürüyken şehit olan Beyazıt Çeken'in ailelerine taziye ziyaretinde bulundu. Bu ziyaret sırasında şehit aileleri Başbakan Davutoğlu'na 'milli maça sizinle birlikte gitmek isteriz' dediler. Bu talebi hemen kabul eden Davutoğlu şehit ailelerini akşam maç saatinde Başbakanlığa ait otobüse alarak birlikte Konya Torku Stadına geçtiler. Şehit aileleri maçı şeref tribününde Başbakanla birlikte seyretti. Kamuoyuna yansıyan fotoğraf karesinde yer alan minik çocuğun tek olmadığı ailesinin de yanında olduğu öğrenildi. Minik çocuğun bir ara ailesinin yanından ayrılarak Başbakan Davutoğlu'nun yanına geldiği fotoğrafın da bu sırada çekildiği belirtildi. Bazı siteler "gol sonrası sevinç patlaması yaşayan Başbakan Davutoğlu ile aynı karede yer alan, üzgün haldeki şehit çocuğu…" vurgusuyla olayı ajite etmeye çalışmıştı...
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...