Iğdır şehidi 1 ay önce İzmir'den tayin olmuş

/ Kaynak: DHA
Iğdır şehidi 1 ay önce İzmir'den tayin olmuş

GÜNDEM Haberleri  / DHA

PKK'lı teröristlerin saldırısında şehit düşen 13 polisten Varlı'nın, İzmir'de görev yaparken yaklaşık bir ay önce Iğdır'a tayin olduğu ortaya çıktı.

Iğdır'dan Nahcivan'a açılan Dilucu Sınır Kapısı'nda görev yapan polisleri taşıyan servis minibüsü ile korumaları taşıyan otomobile PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit düşen polislerden birinin, İzmir Emniyeti Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü'nde görev yaparken yaklaşık bir ay önce Iğdır'a tayini çıkan Haluk Varlı olduğu belirlendi. 


Vanlı olan Varlı'nın sınıf öğretmeni eşi Gül Varlı'nın İzmir'de görev yaptığı ve evlerini henüz Iğdır'a taşımadıkları öğrenildi. Gül Varlı'ya acı haberi eşinin meslektaşlarının verdi. İzmir'in Balçova İlçesi'ndeki oturdukları apartmana da Türk bayrağı asıldı. Eşinin acı haberini alan Gül Varlı, uçakla İzmir'den Van'a hareket etti. Şehit polis memuru Haluk Varlı'nın memleketi Van'da toprağa verilmesi bekleniyor.

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...